Skal vi leje sammen?

12.472 udlejningsmaskiner mere end 190.000 udlejninger om året og knapt 30 års erfaring,du er i gode og sikre hænder hos os.
ToolMatic har udlejning i Danmark, Norge, Sverige og på Island, når du ser, hvor vi er placeret er det fra Kirkenæs i nord til Sønderborg i syd – repræsenteret i 311 forretninger.
Høj kvalitet og stort udvalg
Vort motto er at levere høj kvalitet og god service. Vi sætter kunden i centrum og sikrer, at vores udlejningsmaskiner og tilbehør dækker de behov, som kunderne har. Vi har også et mindre sortiment af Proff. Udstyr – se specielt afsnit.
Sortimentet omfatter pt. 141 forskellige udlejningsmaskiner, dog ingen maskiner som man kan sidde på, her udover forskellige tilbehørsprodukter, f.eks. slibemateriale, mejsler, bor, skæreskiver, klinger og tæpperens.
ToolMatic ejer og servicerer alle de maskiner, som er ude i de udlejningsbutikker, vi samarbejder med, og vi udarbejder brugsanvisninger til maskinerne. Brugsanvisningerne giver svar på de fleste spørgsmål om brug, sikkerhed, transport osv.
Vi har naturligvis tegnet en produktansvarsforsikring, hvis uheldet skulle ske.

Entreprenør udstyr

Udover vort store sortiment af ”Gør-det-selv” udstyr har vi også et mindre sortiment, som henvender sig til den professionelle håndværker.

Ved at klikke på denne side, ser du, hvilket udstyr, vi råder over, og hvor det kan lejes.

I vores sortiment kan I ikke finde udstyr af den type, man sidder på, når maskinen betjenes, såsom minigravere, dumpere mv.

Vi vil løbende udvide sortimentet ud fra de ønsker, vore brugere / kunder efterlyser.

Vi hører meget gerne fra jer brugere på mail mm(at)toolmatic.dk med forslag til udstyr, I mangler.

Der vil kunne findes produkter, som går igen i ”Gør-det-selv”-sortimentet.


Find udlejnings-butik nær dig

Tryk på Find butik og et kort kommer frem med nåle, som viser, hvor vi har udstyr, som du trygt kan leje, du kan også indtaste dit postnummer og se, hvem der er i nærheden.
Vore udlejningsbutikker er markeret med røde & blå nipsenåle på kortet
De blå: Her har du mulighed for at foretage online reservation, hvilket gør, at det du har brug for står klar i butikken, når du kommer for at afhente.
Kør musen hen over nipsenålen og du vil finde oplysning om forretningen.
Går du ind på produkter her kan du finde den maskine, som du gerne vil leje, så trykker du blot på det grønne logo - Find butik og du vil kunne se, hvor det pågældende produkt kan lejes, og er nålen blå, kan du også lave en forhånds reservation.

Har du spørgsmål, er vi til tjeneste, det er jo dig, vi lever af ☺